Vloeren met Stijl en Duurzaamheid

Plan nu jouw afspraak voor vloerrenovaties

Van tegels tot laminaat, wij bieden het allemaal aan.

Vloer Diensten op Maat

We bieden diverse vloeropties zoals tegels, laminaat, PVC en linoleum, perfect voor elke ruimte. Kies voor de warmte van laminaat of de elegantie van tegels, en vertrouw op onze deskundige installatie voor de beste resultaat.

Onze VLOER renovaties

FAQ

Veelgestelde vragen over vloer renovaties

De keuze voor vloertegels hangt af van zowel uw persoonlijke stijl als de functionaliteitseisen. Voor keukens en badkamers adviseren wij tegels die zowel waterbestendig als gemakkelijk schoon te houden zijn. Ons team kan u helpen bij het selecteren van de perfecte tegels die aan uw wensen voldoen.

Laminaatvloeren bieden de esthetiek van hout maar met extra voordelen zoals grotere duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud, en vaak een gunstiger prijspunt. Ze zijn ook bestand tegen krassen en slijtage, wat ze ideaal maakt voor drukbezochte ruimtes.

Ja, PVC-vloeren zijn een uitstekende keuze voor huizen met huisdieren. Ze zijn waterbestendig, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes die vaak worden gebruikt door huisdieren.

Linoleumvloeren zijn een milieuvriendelijke optie, gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnolie, hars, en kurk. Ze zijn biologisch afbreekbaar en bieden een duurzame vloeroptie. Linoleum staat ook bekend om zijn duurzaamheid en gemak van onderhoud, en is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en patronen.