Repareer  joUw Badkamer

Plan jouw afspraak voor oplossing van je badkamerproblemen

Ontdek onze professionele diensten voor uw sanitair, van tegels tot plafonds.

Badkamer services onder één dak

Je badkamer moet een plek van comfort zijn. Onze ervaren loodgieters pakken elk probleem aan, groot of klein. Van het repareren van lekkages tot het installeren van nieuw sanitair, we zorgen dat elke klus zorgvuldig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Onze BADKAMER oplossingen

FAQ

Veelgestelde vragen over Badkamer loodgieten

Gemiddeld kost een nieuwe badkamer tussen de €4.000 en €7.000 euro. Dat hangt af van de grootte van de ruimte, kosten voor de tegels, type sanitair en montage kosten.

De installatietijd voor een WC kan variëren, maar meestal kunnen we een nieuwe WC binnen een dag installeren. Voor complexere projecten, zoals het verplaatsen van de afvoer, kan het iets langer duren. We zullen altijd een realistische tijdsinschatting geven voordat we beginnen.

Sluit indien mogelijk de watertoevoer af en neem direct contact met ons op. We helpen je zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen.

Bij NuRenoveren hebben we tal van creatieve oplossingen voor lagere plafonds, zoals het gebruik van specifieke verlichting en kleuren om de ruimte hoger te laten lijken. We kunnen ook verlaagde plafonds installeren met ingebouwde verlichting voor een ruimtelijk effect.