Transformeer Uw Badkamer

Plan nu jouw afspraak voor badkamerrenovaties

Van nieuwe tegels tot plafonds, wij zorgen ervoor.

Badkamer Diensten Op Maat

Van tegelwerk tot douches en WC’s, wij bieden complete badkamerrenovaties met vakmanschap voor een stijlvolle, functionele ruimte.

Onze BADKAMER renovaties

FAQ

Veelgestelde vragen over badkamer renovaties

Gemiddeld kost een nieuwe badkamer tussen de €4.000 en €7.000 euro. Dat hangt af van de grootte van de ruimte, kosten voor de tegels, type sanitair en montage kosten.

De installatietijd voor een WC kan variëren, maar meestal kunnen we een nieuwe WC binnen een dag installeren. Voor complexere projecten, zoals het verplaatsen van de afvoer, kan het iets langer duren. We zullen altijd een realistische tijdsinschatting geven voordat we beginnen.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het installeren van waterbesparende douchesystemen die het milieu ten goede komen en op lange termijn uw waterrekening verlagen. We hebben een scala aan opties die comfort niet opofferen voor efficiëntie.

Bij NuRenoveren hebben we tal van creatieve oplossingen voor lagere plafonds, zoals het gebruik van specifieke verlichting en kleuren om de ruimte hoger te laten lijken. We kunnen ook verlaagde plafonds installeren met ingebouwde verlichting voor een ruimtelijk effect.