vERNIEUW Je Douche

Begin vandaag met het plannen van je nieuwe douche

Bekijk onze douche-oplossingen die zowel praktisch als stijlvol zijn.

Onze Douche oplossingen

We pakken alles aan, van een eenvoudige douchekopwissel tot een volledige make-over van je douche. Ons doel? Een douche die niet alleen mooi oogt, maar ook heerlijk aanvoelt.

Onze Douche renovaties

FAQ

Veelgestelde vragen over Douche renovaties

De duur van een douche-renovatie kan variëren, maar gemiddeld duurt het ongeveer 1 tot 2 weken. Dit is afhankelijk van de omvang van de renovatie en de complexiteit van het werk.

Ja, het is mogelijk om de indeling van je douche te veranderen. Dit kan echter invloed hebben op de kosten en de duur van de renovatie, afhankelijk van de benodigde aanpassingen aan de loodgieterij en de structuur.

Trends voor douches in 2024 omvatten minimalistische ontwerpen, duurzame materialen, slimme technologieën zoals digitale douchesystemen, en natuurlijke elementen zoals steen en hout.

De kosten van een douche-renovatie variëren, maar liggen gemiddeld tussen de €1.500 en €5.000 euro. Dit hangt af van factoren zoals de grootte van de douche, de gekozen materialen, en eventuele extra functies zoals een regendouche of ingebouwde nissen.