Transformeer Uw tuin

Jouw droomtuin begint hier

Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin met onze deskundige tuinaanleg. Van knusse familietuinen tot elegante buitenruimtes, wij brengen jouw visie tot leven.

Van ontwerp naar jouw droomtuin

Onze reis samen begint met jouw idee. We luisteren naar je wensen, ontwerpen de perfecte tuin en zorgen voor een zorgvuldige realisatie. Met oog voor detail en passie voor groen, maken we van jouw tuin een plek waar je elk seizoen van kunt genieten.

Voordelen van tuin aanleggen met NuRenoveren

FAQ

Veelgestelde vragen over tuin aanleggen

De kosten voor het aanleggen van een tuin variëren gemiddeld tussen de €30 en €200 per m2. Als je ook een tuinontwerp wilt laten maken, moet je rekening houden met extra kosten tussen de €300 en €900. De prijs per m2 voor tuinaanleg varieert sterk en is afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Voordat je begint met het aanleggen van je nieuwe tuin, is het belangrijk om 1) alle oude onderdelen zoals bestrating, beplanting en gras te verwijderen. Vervolgens moet je 2) vruchtbare grond aanbrengen, zodat de nieuwe beplanting in optimale omstandigheden kan groeien. De bodem vormt namelijk de basis van je tuin.

Behalve in het unieke scenario dat het hard kan gaan vriezen, zijn de herfst en winter juist hele geschikte perioden voor tuinaanleg. We zitten dan namelijk midden in het plantseizoen. Niet alleen zijn planten dan goedkoper, ook zal de beplanting sneller en beter aanslaan.
 
Gemiddeld kost tuinonderhoud tussen de € 500,- en de € 800,- per jaar. Natuurlijk hangt de prijs af van de hoeveelheid werk het tuinonderhoud gaat kosten. Het onderhouden van tuinen kan gaan om het maaien van het gras of het snoeien van bomen en struiken. Ook kan het voorkomen dat u uw gehele tuin wilt laten opknappen.