Repareer  joUw Badkamer

Plan jouw afspraak voor oplossing van je CV-ketel problemen

Ontdek onze professionele diensten voor uw sanitair, van tegels tot plafonds.

Badkamer services onder één dak

Je badkamer moet een plek van comfort zijn. Onze ervaren loodgieters pakken elk probleem aan, groot of klein. Van het repareren van lekkages tot het installeren van nieuw sanitair, we zorgen dat elke klus zorgvuldig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Onze CV-ketel oplossingen

FAQ

Veelgestelde vragen over CV-ketels

De cv-ketel die op alle vlakken het beste scoort, ontvangt uiteindelijk de hoogste beoordeling en wordt uitgeroepen tot de beste cv-ketel van het jaar. Dit jaar is de Intergas Xtreme 36 unaniem verkozen tot beste cv-ketel.

De installatietijd voor een WC kan variëren, maar meestal kunnen we een nieuwe WC binnen een dag installeren. Voor complexere projecten, zoals het verplaatsen van de afvoer, kan het iets langer duren. We zullen altijd een realistische tijdsinschatting geven voordat we beginnen.

Is uw cv-ketel toe aan vervanging? Dan wilt u vast graag weten wat de installatie van een nieuw model kost. Het laten aansluiten van een nieuwe verwarmingsketel kost gemiddeld tussen de €1.400,- en €3.400,-.

Na 2026 verdwijnt de cv-ketel niet volledig. Als je cv-ketel moet worden vervangen na 2026, kun je dat nog steeds doen. Echter, vanaf dat moment ben je wettelijk verplicht om deze te vervangen door een hybride warmtepomp.