Transformeer Uw tuin

Prof Tuinverzorging: Laat Jouw Tuin Stralen!

Ontdek onze deskundige tuinverzorgingsdiensten en laat je tuin tot bloei komen. Van regelmatig onderhoud tot specifieke behandelingen, wij zorgen ervoor dat jouw buitenruimte er altijd op zijn best uitziet.

Tuin Verzorging op Maat

Ontdek ons gestroomlijnde proces voor tuinverzorging. Van een grondige analyse van jouw tuinbehoeften tot het uitvoeren van professioneel onderhoud, wij bieden een efficiënte en betrouwbare service om jouw tuin in topconditie te houden.

De voordelen van onze tuindiensten

FAQ

Veelgestelde vragen over tuin verzorgen

Gemiddeld kost tuinonderhoud tussen de € 500,- en de € 800,- per jaar. Natuurlijk hangt de prijs af van de hoeveelheid werk het tuinonderhoud gaat kosten. Het onderhouden van tuinen kan gaan om het maaien van het gras of het snoeien van bomen en struiken. Ook kan het voorkomen dat u uw gehele tuin wilt laten opknappen.

Een tuinman kost gemiddeld €35,- tot €55,- per uur.
 

Het onderhouden van jouw tuin omvat een reeks essentiële taken, zoals tijdig bemesten, snoeien, water geven en het verwijderen van onkruid. Het draait ook om het in stand houden van de gezondheid van jouw tuinplanten door ze te vermeerderen, te beschermen tegen vorst en zelf compost te maken om de grond te verbeteren. Daarnaast verkennen we geschikte materialen voor mulchen en de voordelen van hakselen.

 
Het wordt aanbevolen om een nieuwe border voor het planten te bemesten met koemest, omdat dit organische stoffen bevat die essentieel zijn voor de groei van planten. Ongeveer één kruiwagen per 5 vierkante meter is nodig, en de mest moet worden gemengd met de bovenlaag van de bodem door het om te spitten.