Transformeer Uw Badkamer

Maak direct een afspraak voor jouw badkamer tegels

Wij helpen je graag met het leggen van nieuwe badkamertegels

Badkamer Tegels leggen

Ontdek onze professionele badkamertegel legservice voor een stijlvolle en duurzame afwerking. Of het nu gaat om moderne of klassieke tegels, ons team zorgt voor een vakkundige plaatsing die de schoonheid en functionaliteit van uw badkamer naar een hoger niveau tilt.

Onze TEGEL renovaties

FAQ

Veelgestelde vragen over tegel renovaties

De installatietijd voor badkamertegels hangt af van de grootte van de badkamer en het type tegels. Gemiddeld duurt het leggen van tegels in een standaard badkamer 2 tot 3 dagen. Dit is inclusief voorbereiding, tegelzetten en voegen.

Ja, het is mogelijk om over bestaande tegels heen te tegelen, mits de onderliggende tegels stevig en in goede staat zijn. Er moet een geschikte lijm gebruikt worden en de oude tegels moeten eerst goed worden schoongemaakt en ruw gemaakt voor een betere hechting.

Voor badkamers zijn porseleinen en keramische tegels een populaire keuze vanwege hun waterbestendigheid en duurzaamheid. Natuursteen kan ook worden gebruikt, maar vereist vaak meer onderhoud. Het is ook belangrijk om tegels met een goede anti-slipwaarde te kiezen, vooral voor de vloer.

De kosten voor het installeren van badkamertegels variëren sterk, afhankelijk van de soort tegels, de grootte van de badkamer en de complexiteit van het werk. Gemiddeld liggen de kosten tussen €30 en €60 per vierkante meter, exclusief de prijs van de tegels zelf. Voor high-end of complexe ontwerpen kunnen de kosten hoger zijn.