boek een loodgieter

WC problemen? Wij fixen het voor je

Een WC die niet goed werkt is meer dan ongemakkelijk. Of het nu gaat om een verstopping, een lekkage of een installatie, wij staan voor je klaar met betrouwbare en snelle service.

Alles voor je WC, van reparatie tot installatie

WC-problemen kunnen variëren van kleine ongemakken tot grote ergernissen. Ons team van ervaren loodgieters pakt elk probleem aan – van het ontstoppen van je WC tot het volledig vervangen of installeren van een nieuw toilet. We werken schoon, snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart.

Onze WC diensten

FAQ

Veelgestelde vragen over WC renovaties

De kosten voor het ontstoppen van een wc kunnen variëren, afhankelijk van diverse factoren. De tarieven van loodgieters liggen doorgaans tussen de €100 en €700, afhankelijk van de ernst van de verstopping, benodigde apparatuur en uurtarief.

De installatietijd voor een WC kan variëren, maar meestal kunnen we een nieuwe WC binnen een dag installeren. Voor complexere projecten, zoals het verplaatsen van de afvoer, kan het iets langer duren. We zullen altijd een realistische tijdsinschatting geven voordat we beginnen.

De kosten voor een nieuw toilet inclusief montage variëren meestal tussen de €200 en €700. De totaalprijs wordt deels bepaald door de keuzes die je maakt. Zo is een staand toilet vaak goedkoper dan een hangend toilet met een verborgen stortbak.

Type vloerGemiddelde kosten per m2
Ontstopping van toilet€75 – €100 per keer voorrijden
Ontstopping van de stortbak€45 – €75 per uur
Kitrand onder toilet vervangen€45 – €75 per uur + kosten kit
Vervangen toiletpot€45 – €75 per uur + kosten toiletpot