Creëer Uw Droomtuin

Tuinman in Almelo

Van aanleg tot onderhoud, wij zorgen ervoor. Neem gerust contact op en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Tuin Diensten op Maat in Almelo

Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen, zorg nodig heeft voor uw bestaande tuin, of afval wilt laten afvoeren, wij hebben de expertise om uw tuin te transformeren. Ons team zorgt voor een tuin die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en onderhoudsvriendelijk.

Onze TUIN renovaties

FAQ

Veelgestelde vragen over tuin renovaties

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin beginnen we altijd met een gedetailleerde bespreking van uw wensen en behoeften. Vervolgens maken we een ontwerp dat past bij de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren. Na uw goedkeuring gaan we over tot de aanleg, waarbij we zorgen voor kwalitatief hoogwaardige materialen en planten.

Ja, wij bieden regelmatig tuinonderhoud aan. Dit kan variëren van basiswerkzaamheden zoals maaien en snoeien tot meer gespecialiseerde zorg, zoals bemesting, onkruidbestrijding en seizoensgebonden plantverzorging. We stemmen het onderhoud af op de specifieke behoeften van uw tuin.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en zorgen ervoor dat al het tuinafval op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd. We recyclen waar mogelijk en zorgen ervoor dat organisch afval wordt omgezet in compost, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd.

Absoluut, we begrijpen dat niet iedereen tijd heeft voor uitgebreid tuinonderhoud. Ons team kan een tuin ontwerpen die mooi is maar toch onderhoudsarm, door gebruik te maken van duurzame materialen en planten die weinig verzorging nodig hebben.